Fira morsdag idag!

Eftersom inte Ida va hemma igår så ska vi fira mamma ikväll istället när hon kommer hem från jobbet :) Så jag har bakat en tårta och ställt fram hennes present på köks bordet så hon ser det direkt när hon kommer hem! Nu ska jag bara skriva ett kort till henne så är allt klart!

√ - Morsdag present

 - Bakat tårta

   - Skriva kort

Annars idag har jag inte gjort något speciellt. Åkte hem från skolan vid halv 11 orkade inte vara kvar på datakunskapen för jag skulle ändå bara klicka runt på facebook pch bloggen. Så jag var hemma 11 typ, underbart skönt. Fast jag hade inte så jävla mycket att göra så jag drog ner till Julia och sola tills solen gick i moln och då gick vi till campingen och köpte glass :)

Nya kläder!
















Sen köpte jag ett nytt läppstift, lite skit att hänga runt halsen på Wille när han tar studenten och den första "sex and the city" filmen!


Marknad och Uppdateriiing :)

Kom nyss hem från marknaden :) Jag har köpt morsdag present till mamma: Ost, Rödlöksmarmelad och dinkelbröd. Låter kanske skit konstigt men hon tycker om sånt skit. Ska gå och plocka blommor åt henne imorrn också och samt baka nått. Bara det att jag hatar att plocka blommor, men det ville hon speciellt ha så vad ska man göra när man är ända barnet som kommer vara hemma imorrn? Haha, men jag tycker jag köpte lite roligare present än vad Wille köpte till sin morsa. Han köpte 2 små pallar och en te sil? Vafan ska man med det till liksom? :D Sen köpte jag självklart chips och godis till ikväll när Danne kommer till mej :) Eller inte, det va egentligen Wille som köpte chipsen men lite ära för shoppandet vill man ju ha.


I förgår va jag och Denise på "Sex and the city 2" premiären. Och jag säger bara det. Fyfan vilken klockren film. Garvade åt Samantha flera, flera gånger. Visst handlingen va väl lite speciell och så. Antar att det va därför den fick dålig kritik för handlöingen va verkligen konstig.. Men jag och Densie älska filmen i alla fall. Annars i Stockholm har vi haft det jätte bra förutom att vi var tvungna att käka på donken för att vi inte bokat bord på någon restaurang. Men annars så jätte mysigt och bra! Lägger upp lite bilder på kläder och sånt jag köpte sen nångång ..





Nä nu hinner jag inte skriva meraaa, ska tvätta och massa innan jag drar ut sen igen!
Pussheeeeej! ♥


Hej allihoppa =]


Fyfan vad jag längtar tills imorrn när jag och Denise ska upp till Stockholm och se "Sex And The City 2" premiären. Kommer bli as nice. Åker vid 12 från Eskilstuna så är vi uppe vid 1, då drar vi direkt till Vapiano och käkar lunch. Sen ska vi gå på stan hela eftermiddan, ta en fika nångång mitt på dagen kanske och sen på kvällen skulle vi käka på en Kina restaurang och efter det drar vi till bion!
Men jag hörde i skolan idag att den nya "sex and the city" filmen skulle vara as sämst :( Men skit samma, vi tänker gå och kolla på den en då och skaffa våra egna uppfattningar :) Så jävla kass kan den ju inte vara ..

´

√ - Köpa tågbiljett till imorgon :)

 - Gå till Studievägledaren och byta inviduella val

 - Beställa klipp- och färgtid till nästa eller näsnästa vecka?

 - Boka tid till min aromaansiktsbehandling

- Köpa student present till Wille



Nä nu ska jag gå ner och hjälpa mamma med maten,
sen ska jag dra ut och träffa Aylin! :) PussPuss!


Bilder från i Lördags!

Wassberg och Waris



Hihi, Linus och Jag.
Ser ut som skit men man kan väl inte va snygg hela tiden.



Carro, Jeemu och Fia



Haha, en misslyckad skål typ? x)



Matdags :)



Jag och Rasmus



Jag, Rasmus och Carro



Sandra, Sandra och Marie







Tog nästan bara bilder från förfesten. Men orkar inte lägga ut fler nu, kanske tar det nån annan dag :) Nu ska jag lägga ut samma bilder på fb också!


Willes födelsedag!




csn-kortet

Sitter och klickar runt lite här och där kollar tåg och sånt tills på torsdag så kom jag på att man åker billigare med csn-kortet. Så då klicka jag in på den hemsidan och kika. Fattar ju inte ett skit, måste typ köpa 10-biljett skit?? Sen ska man få rabatt på vissa menyer på mc donalds och det är bara 5 kroner, jävla massa pengar det där..
så jävla snålt :o


godmorgon sverige!

Sitter hemma hos Carro och väntar på att pappa ska komma, så ska snart dra ner till lager så han kan hämta upp mej. Det bästa utav allt idag är att jag inte är bakis idag. Hävde i mej typ 2 liter vatten igår innan vi gick och la oss. Så då blev man pigg när man vaknade! :)

Kvällen igår var underbar. Först kom gick vi hem till Carro och alla gjorde sig i ordning och sånt. Sen drog vi till Sara på förkrök och grillning, as mysigt. Efter några timmar drog vi till Folkets hus, och där spenderades resten av kvällen, dansade och snacka med folk till typ 2 när vi gick hem till Carro igen. Alla va så jävla hungriga då så Carro gjorde mat till oss, blev vitlöks kroketter, kokt korv och vitlöksbröd. Härlig kombination! Men gott va det. Men i alla fall blev en riktigt lyckad kväll. Tack alla sötnosar som jag var med! ♥ Lägger upp bilder sen!

Wille fyller imorrn så han ska firas idag, så ska till han sen vid 5 typ, satan vad jag har saknat han..


Johanna är hemma

Ska ut med henne och några och spela kubb och dricka lite biraaaaaa
hörs!

Vaniljglass och Varma hallon!

Gick faktiskt rätt hyfsat på hantverken idag. Fick göra fest make up, massage av arm och lymfdrännage + hudanalys. Skapligt nöjd är jag i alla fall. Förutom att jag failade på aroma oljorna jag hade valt, whatever..

Fan känns som jag inte har umgåtts md nån den här veckan förutom min syster och min pojkvän, eller idag träffade jag i och försig jennie en stund. Men Jag blir osocial när jag har mycket plugg och sånt :( Men i helgen blire annat! ♥ 


Nä nu ska jag och syrr ner till affären och köpa frysta hallon och vaniljglass.  
iCiao!

äckliga spindel

Skulle göra en god gärning och hjälpa till lite hemma, så jag får mat pengar till Stockholm nästa vecka. Så jag skulle tvätta fönsterna på verstan. Tror ni inte det sitter fetaste spindeln bakom gardinen när jag skulle ta bort den. Jag höll nästan på att ta i den. Så jag springer in i köket till pappa och skriker och gråter av förtvivlan över den där äckliga spindeln :'( Grannarna måste trott jag var dum i huvudet .. Men vafan ska man göra när man är livrädd för spindlar?

Här är den i alla fall:



Den va typ 5 cm lång :(
Usch äckliga sak..


Plugg såklart '

Just nu sitter jag och pluggar på kontraindikationer och aromaoljor till hantverks lektionen imorrn. Vi ska ha som ett praktiskt prov, för att visa vad vi kan och lärt oss. Vi ska delas in 2 och 2 och utföra behandlingar på varann i 3 pass. Jag hoppas fan att det kommer gå bra. Men känner mej ändå rätt säker på allt förutom det jag sitter och pluggar på nu då. Dä ordnar säj välle'

På lördag är det fest i Hälleforsnäs. Självklart ska jag dit. Kommer fan bli roligt tror jag. Så det blir att fixa dricka imorrn eller på fredag. Vitt vin + några smirnoff
Mumma ..
 
Nä ska plugga lite till nu sen ska jag gå och lägga mej och sova som en stock fram till halv 7 imorrnbitti och göra en brak frukost så jag orkar fokusera imorrn.





elaka jag ..

Älsklingen är lessen på mej för att jag inte orkade gå på picknik igår. Så förkyld så kände att jag inte orkade. Ska eventuellt gå på lördag morgon i stället! Eller nästa vecka?

Världens gulligaste!

Wille ringde mig för ett tag sen:

Wille:
Du jag har en idé!
Jag: Jaså..vadå?
Wille: Jo kan inte du skolka från skolan imorrn, så kan vi göra i ordning matsäck typ vid åtta på morgonen och ro ut på sjön och lägga till på något fint ställe och mysa och ha picknik?
Jag: Du är för söt. Men jag har ju prov imorgon!
Wille: Ömä, jag skjuttsar dej till skolan sen när du har prov!

efter en stunds tjatande från wille:

Jag: Okej då, vi har väl picknik då ..



Så jag ska dra ut på picknik imorgonbitti med min kära pojkvän. Vi kommer säkert tappa bort oss eller drunkna eller nått sånt. Jag skriver och lägger upp bilder imorrn kväll antar jag :)

Dålig uppdatering, I know ..

Men har inte hänt så jävla mycket egentligen. Har varit ute mycket och träffat kompisar och min syrra kom hem så har inte haft så mycket tid till att blogga. Men tid till att bli förkyld fanns det tydligen, har as ont i halsen och hostar! Och jag måste bli frisk tills nästa helg när jag och brudarna ska dra upp till Stockholm och kolla Sex and the city. Eller egentligen vill jag helst bli frisk tills i helgen när jag ska till H-näs på fest, men kommer nog dra dit ändå fastän jag är sjuk :)

Yippie-yay, 1 äckel prov och en muntlig bok presentation imorrn på buffert tiden. Jag orkar inte sitta inne och plugga idag när det är så fint väder :(

Nya älsklingslåten!

Den här låten är tydligen en as gammal Winnerbäck låt, men jag hörde den första gången för någon månad sen. Jätte fin låt, som vanligt är sångtexten djup liksom Winnerbäcks andra låtar. Sitter och klinkar den på gitarren nu :)



Du gamla fria nord - Lars Winnerbäck

Dom tog det sista fyllot
på den sista permissionen
Dom beslagtog hans sista ägodel
och släpade honom hårdhänt sen ner till stationen
Dom sa: Okej, stan är lugn nu
Nu kan ni låta era söta, vita barn springa omkring
Och dom kom ut ur sina gömmor
och dom såg sig runt, men dom såg ingenting

Du gamla, fria nord
Här på bästa sändningstid får vi ett välserverat styckmord
Varför inte stänga av solen fort
För vi lever inte länge nog för att
rätta till allting dom gjort mot dig
rätta till allting dom gjort mot dig

Högt ovanför gatorna i stan
delas piller ut mot flunsan medan nya planer smids
Ja, dom stora männen har en ny plan
Det är att kriminalisera symtomen medan sjukdomen sprids
Och när jag vaknar
ömmar mina käkar och min panna svettas kallt
Jag försöker hålla hårt i nåt
men jorden vill spricka, det är lava överallt

Du gamla fria nord
Här direktsänds varje våldtäkt, varje razzia, varje självmord
Varför inte stänga av solen fort
För vi lever inte länge nog för att
rätta till allting dom gjort mot dig
rätta till allting dom gjort mot dig

Ja dom tog det sista fyllot
på sin flygfärd på väg över plast och neon
Dom släpade honom ner till stationen
och sa: Du borde fatta bättre än att försöka rymma härifrån
Själv åker jag ut på turné
och drömmer om pojken med guldbyxorna
Men det är inte samma sak nu
när alla sitter bakom lås
utom knivarna och yxorna

Du gamla, fria nord
Här på bästa sändningstid får vi ett välserverat styckmord
Varför inte stänga av solen fort
För vi lever inte länge nog för att
rätta till allting dom gjort mot dig
rätta till allting dom gjort mot dig

rätta till allting dom gjort mot dig
rätta till allting dom gjort mot dig

Sommar fräsch

Syrr har nyss färgat mina fransar och bryn på mej. Skit fint, blir att färga ett par gånger i sommar sen så man slipper sminka sej så mycket :)

Snart middag, vi ska grilla ute i det "vackra" vädret! Wille kommer hit också. Så blir antagligen en hemma kväll med familjen eftersom Johanna är hemma :)




Fredag: Jag och Johanna ska göra behandlingar på varann.
På kvällen ska Jag, päronen, Denise, hennes päron hem till Sjöstrands med andra ord Wille och Emil på middag :)

Lördag: Inte så mycket planerat. Eventuellt bio på kvällen?

Söndag: Chilla och plugga lite :)

Syster fyller år!

Idag fyller Ida år. Är klar med mina presenter till henne nu! Blev en scarf/sjal, örhängen och 3 par trosor. Låter kanske inte så kul, men vadå hon önskar sej ju sånt :) Ska ner till henne ikväll och fira och äta tårtaaaa!

Idag är det jätte fint väder. Så jag satte mej ute i solen direkt när jag kom hem. Underbart! Jag hoppas man blir lite brun nu, så man inte ser ut som en vitt spöke i sommar sen när man börjar klä av sej..

 

 


GODNATT

Blev ingen eftermiddagslur för mej idag :< I stället så satte jag mej vid köksbordet med mamma så hon kunde hjälpa mej att plugga! Så nu har jag pluggat lite smått på alla kommande prov och inlämningar.
Sen vid 5 drog jag ner till tandläkaren, va så jävla säker på att jag skulle ha hål. Men icke då, jag hade klarat mej den här gången. Lyckligt för mej :)
Och sen resten av dagen har jag spenderat tid med min syster, som föresten fyller år imorrn och jag är inte ens klar med hennes present. Så det blir akut-shopping imorrn efter skolan! Men  vet inte vad jag ska köpa så lär ju vandra runt på stan ett tag innan jag hittar något.



HAHA, min pojkvän är för söt. Jag har lyckats lära honom att kolla på Hollywood Fruar. Inte ens jag kom ihåg att det var på teve ikväll. Men det gjorde han så han sitter och ska nördar det framför teven hemma hos han nu innan han kommer till mej. Han pririterar programmet före mej, inte ok ..


Nä nu ska jag gå och göra mej i ordning, och invänta Wille. Kommer sova  som en guuuuuuud i natt och jag har även en extra lång sovmorgon oxå så det är nice! G'night

Längtar till min säng..

Vet inte ens om jag sovit en blund i natt? Ska hem sen efter skolan, lägga mej i min säng med kladdkaka och kolla på film och sova! Gud vad skönt. Sen vid fem ska jag till tandläkaren usch, usch..




Ojdå

Har glömmt bort min blogg lite den här helgen..

Fredag: Följde jag med Carro till Ärla på nån fest. Först va vi hos Svanis och grilla och förkröka lite sen drog vi vidare till nån annan snubbe. Kände typ inte en jävel där men alla var as trevliga så det var inte svårt att ha roligt där. Skulle vilja varit där längre. Drog hem redan vid 1 till Wille.

Lördag: Vaknade runt 1 hemma hos Wille, med jordens jävla magverk och bakfylla. Vi drog upp och gjorde varma mackor, sen åkte vi hem till mej. Gjorde typ inget speciellt egentligen tills Denise kom och Wille drog. Jag och Denise gjorde middag. Efter det frog vi hem till henne och kolla på American pie. Sen tog typ kvällen slut :p För både jag och Denise va as trötta. Så jag gick hem och sooovv...

Idag kommer Ida hem, så ska vara lite med henne antar jag. Sen ska jag städa nere på brandstationen. trååååkigt, men jag får ju pengar.  


Svenska Hollywood Fruar

Nu blir det lite Svenska Hollywood Fruar på tv3 play och kladdkaka innan någonting annat händer! :) HAHAHA, och jag garvar ihjäl mej åt Maria Montazami. Hon är så jävla knäpp :D
Ska i alla fall se på det nu. Sen ska jag dra ut och vara social.


Snabbt inlägg!

Nu ska jag städa mitt äckliga rum lite snabbt. Sen kommer willebabe till mej :) HAHA, jag ser typ inte vad jag skriver för mjag har lyckats trycka på någon jävla tangent så att allt blev jätte litet och inte vet jag hur man ändrar tillbaka heller :D Tekninska jag! Hohoh..

Ska kanske dra till gårn en snabbis sen och träffa min älskade Aylin ♥

Pussar


SHAHAHAHA

Hallå där!

Ska sitta och skriva svenska uppgift till 20 över. Orkar man? - Naej.
Snart lucnch i alla fall, ska äta som en svulten idiot. Jag är as hungrig. Sen får man se om pappa ringer sen. Han kanske skulle klippa sej idag på tuna-park då skulle jag följa med och köpa tygskor på skopunkten. Hoppas han åker för jag vill ha mina skooor.
Och ikväll ska jag träffa Denise. Vetifan vad vi ska göra, men funderar på att tvinga henne att baka något åt mej. Skulle sitta fint :)

Jag älskar verkligen min röda tråd idet jag skriver (y)

Nu blir det natti för mej.

Yes, nu ska jag gå och lägga mej i min sköna säng och sova. vill vara utvilad till nationella provet imorrn, och eftersom det är engleska nationella måste jag vara extra utvilad. Annars kommer allt bara gå åt helvete. Kommer det säkert ändå göra :p Men från halv nio till 11 ska vi sitta med provet, jag kommer vara helt död efter. Men som tur så slutar vi efter provet!

Haha, ingen jävel bryr sej?
Men nu ska jag sovaaaaa, godnatt!

Juste glömt att berätta ..

.. vad jag fick av personalen från min praktik jag hade förra veckan!
När jag hade fixat det sista på fredagen och gick in till min handledare eller vad det heter och säga hej då och tacka för veckan. Då sa hon att Nicole hade ett brev till mej i receptionen som var från hela personalen som tack för att jag hade varit duktig.
Voilá! Ett Presentkort på en lyxig aroma ansiktsbehandling!
Thank you!


Måndag =]

Shuuuuuue ;)

Nu kommer mitt måndagliga inlägg jag alltid skriver vi den här tiden typ :)
Jag har i alla fall datakunskap och det kommer antagligen suga som vanligt? Fast idag ska vi i och försig börja med att göra egen hemsida, kanske kan vara nått? Vi får se, vi får se ..

Ny design!

Men är inte riktigt klar än. Ska försöka fixa lite mer grejer senare nångång och headern vet jag inte om den ska se ut sådär ännu. Men får vara så för tillfället. Har aldrig lyckats med en bakgrund till bloggen förut, men efter lite klurande fixade jag det. Bakgrunden är från (mitt/min?) scrapbooking. Ett papper därifrån jag skannade in. Rätt tufft att det blev bra faktiskt.



Äntligen lite fint väder!

Har inte berättat något om min valborgskväll. Men den var i alla fall jätte bra. Först va alla nere hos Johan, spela öl spel och snacka och hade roligt. Sen kommer Johan ut ur sitt rum med en jävla borat mankini på sig. Haha, jävla idiot säger jag bara. Sen vid 10 typ drar alla upp till brasan. Föresten så missa vi alla fyverkerier för att vi va så söliga på att gå upp. Men i alla fall direkt när vi kommer upp till brasan går jag förbi den på en gång och går bort till "fitt-flenare bänken" där Danne och några va. Så stod där och snacka med dem en stund. Efter det går jag och möter upp Denise och vi går ner mot Generalshöjden igen. Sen hann det inte hända så mycket mer för mej, för jag fick jätte ont i magen och ringde efter taxi. Så jag var hemma innan 12 en valborgsmässoafton. Illa.. men kvällen var nice ändå, för träffade massa gamla kompisar och trevligt folk!

♣     ♣     ♣

Vaknade imorse av att solen sken in på mej genom mitt fönster :) Happy moment!
Så jag kommer antagligen vara ute hela dagen i solen med min syster som kom hem från Sthml igår!




orka



Orkar inte alls blogga idag. Tänker bara vara hemma och mysa och vara bakis.
Hörs imorrn istället!


RSS 2.0