lördag.

Det är lördag!
 Vaknade upp hemma hos Wille i morse. Hade en hemsk mardröm om en jätte stor spindel som låg brevid mej i sängen :( så jag slängde mej över wille och och skrek förtvivlat att det var en jätte spindel i sängen och han blev räddare än mej. han flög upp ur sängen. men efter att ha skakat täcken och lyft på kuddar och sånt så hittade vi ingen spindel. Så det var bara att lägga sej igen, men jag vågade knappt somna om :(

I alla fall, igår efter skolan drog jag och klippte mej och färga :) Så nu är jag brunett! Hoho, kommer inte bli lätt för en som alltid varit blondin att vänja sej med det här mörka håret :$



 







Kom hem typ vid 7 igår. Kenny stog och lagade mat till mamma, pappa och mej. Fy fa-an vilken jävla god mat. Beanaise såsen va bäst. Älskaren. <3 Efter maten bakade jag och Kenny muffins och mamma gjorde kaffe drinkar till oss sen satte vi oss i vardagsrummet och fikande, spelade gitarr och sjöng :) Efter ett tag kom Denise-fis också =)


Härlig ordning jag tar över händelser, btw.

Idag skulle egentligen Denise och jag till h-näs, men vi hade ingen som kunde skjuttsa oss + att jag inte mår någe vidare, förkylning eller feber på g? Men i alla fall, så det blir lugnt idag, underbart det också! 


skriver eventuellet imorrn!


tjockisar?

Nu är danne här :) vi har köpt godis, chips och dipp, choklad, juice och så ska vi baka kladdkaka så ska vi kolla på ace ventura hela kvällen! kan det bli bätre? naej, tror inte så.



hejs.

onsdaaag.

Godeftermiddag!

 kom hem från skolan för ett tag sen. trodde aldrig att jag skulle komma hem, bussen åkte skit slowly. men nu är jag hemma i alla fall :) det första jag gjorde när jag kom hem va att göra varm oboy med kaffe smak! älskare. 

idag i skolan har vi sminkat varandra. johanna sminkade mej med mörk brons-orange ögonskugga för att framhäva mina blåa ögon. jävlar vad passade bra i den färgen. ska jag köpa sen. och på fredag blir det att jag sminkar johanna i stället :)










Ikväll ska jag göra sjukt mycket:

* Tvätta kläder

* Laga mat

* Plugga matte

* Städa

* Fika hos Denise

* Gå till Ida

* Träffa wille? 

 
Imorn efter skolan kommer Danne hem till mej och sover här. Fan vad jag saknat han, inte träffat han på flera månader :( Så vi ska sitta och tjocka med godis, chips och läsk framför någon danne- och malin film :)





Imorn kommer även mina pengar!!!! :D jag är jätte shopping sugeeen.

jag ska köpa:

* smink borstar/penslar

* smink

* t-shirt på carlings

* armband





Neeej, nu ska jag gå och göra mina sysslor!
iAdíos!


roligt? - nä.

jag är jätte trött och har tråkigt. roa mej??? var ute med pappa förut på promenad. vet inte varför, men det var skönt att komma ut och andas lite och bara prata om ingenting.


tjat, tjat, tjaaaat. vill inte vara hemma mera. får inte vara ifred en sekund :(
hinner inte skriva mera nu, ska gå ner och fixa min tvätt.

kul inlägg? :)

hej kära lilla måndag ..

jag är ta mej fan sämst på att uppdatera. haha, blir en gång i veckan på måndagar typ :) men mitt liv är dessvärre inte så intressant så att folket klarar sig utan att jag ska skriva 24/7. right? men anledningen till att jag skriver nu är att jag inte har något att göra + att jag faktiskt har ganska god lust till att blogga lite grann.



wille var hos mej igår, så kom han på att jag skulle följa med han hem typ halv 1 på natten? haha, så det blev inte mycket sova för mej i natt. men klart som fan jag skulle till plugget ändå, ja-adå. men klockan på mobil-jäveln, gick ju fel. så missade bussen. -.-' great, tur i alla fall att det är i slutet på månaden så frånvaron nollställs snart. så jag kommer få mina pengar ändå :)
morgonen har gått åt till att äta frukost, hjälpa mamma att baka, ringt och beställt klipp-,färg- och slingnings tid, tvättat kläder och gått till mormor och fikat. och klockan är bara 1, älskar när man har dagen framför sej och inte veta vad man ska göra :) kanske ska gå ner till olliver ett tag sen? jag får se :)






~     ~     ~     ~

sjukt mycket tankar i huvudet. 
livet pissar på min rygg just nu.
ingenting är som det ska.
jag vill bara bort från allt en tag
och komma tillbaka när allt är
precis som det ska vara.
men hellre allt på en gång än att
problemen kommer upp då och då.
just nu kommer det bara bli värre.
men tiden har sin makt att förändra
så jag hoppas den gör det snart
så jag kommer upp ur svackan.


*


kyss och hej på er <3


måndag & ny vecka

Låg nyss nerbäddad i min säng med MeanGirls och chilli chips, men jag tvingade mej upp för att jag måste plugga matte. Va hemma runt 1 idag från plugget. Såå skönt, egentligen brukar jag komma hem vid 2, men nu ska vi skippa klassrådet på måndagar. Gudis vad skönt! Hemma 1 varje måndag :)

 Veckoplanering:

Måndag: Skolan, sova, plugga!

Tisdag: Skolan, tuna-park, plugga!

Onsdag: Sovmorgon, skolan, träning!

Torsdag: Skolan; Hantverksprov.

Fredag: Skolan; Matteprov. k-holms revyn?

Lördag: Mys med Denise och Julia? Fest?

Söndag: Träning.



Jajamen, dags att plugga nu.
Pusse :*



måndag

Skulle skrivit igår, men jag orkade inte. Va fullt upptagen med att vara allmänt trött och tråkig så blev bara att slappa framför en film med Wille och Carro :)


Bild från festen i lördags!

Carromi och Jag! Tack för lördagen gumman <3



*     *     *

Som vanligt har jag jääätte mycket att skriva, men så är det! :) Nu ska jag gå och kolla om jag får någe liv i Wille. pusspuss


i.d bare minerals

Jag älskar i.d-smink! Man ser så naturlig ut i ansiktet. Mamma köpte nått kit med det igår, så jag sminkade henne i morse. Och nu har jag testat på mej själv och jag älskare!
Hade bara en foundation i i.d förut så nu fick jag prova lite andra saker till som förbättrar basen.
Så nu tänker jag byta ut mitt gamla smink mot i.d, för det är så mycket bättre.




*     *     *     *     *


Har fixat på mitt rum hela morgonen, fått nya prylar och sånt, så nu ser det lite annorlunda ut. Mellan 2-3 kommer carromi till mej, ska gå ner och möta henne då och fixa lite grejer på köpingen. Oså ikväll blir det fest, serru!


Puss, nu ska jag fixa det sista :)


kallt :(

fan vad jag fryser.. satt med jacka på mej förut men mamma sa till mej att ta av mej den :( så nu har jag 2 tjocktröjer på mej i stället, ändå kallt ..

Ikväll, ska jag bara vara hemma och ta det lugnt med mamma och pappa, eller senare vid typ 9-10 ska jag gå ut och träffa Denise och Julia! Så ikväll blir jag hel igen :') Eftersom mina älsklingar har varit borta en vecka ifrån mej :(



Och imorn kommer carromi till mej! <3









Chamillionaire - The Bill Collecta


Gammal låt men den är jävligt bra, har inte lyssnat på den på år
den väcker minnen som fan, <3

*     *     *



Nu ska jag går ner till mamma och hjälpa henne, pusspuss ;)


det är så kul med toffifee'

Jag sitter och vräker i mej toffifee, Ida kom hem från viking line igår så hon köpte dom till mej =)
Har typ pluggat hela eftermiddan, har pluggat musik, ska spela och sjunga en låt tills på onsdag nästa vecka samt skriva en uppsats om en artist. Jag ska fanimej få mvg annars vet jag inte vart jag tar vägen.
Har även ringt och pratat med Denise och Julia ett antal gånger.
Dom får aldrig nog av mej ;) (a) och, imorn kommer mina älsklingaaar hem från sälen!
Fan vad jag saknat dom =)


idag blev det plugget med dom här brudarna! <3

 

Förlåt för min jääätte dåliga uppdatering här, men det ska bli bättre. Saken är den att jag bara glömmer bort.

Kyss på er <333

 


RSS 2.0