Nya Kläder!

eventuellet ska jag ha denna på mej imorrn!



midsommar kanske?


Glömsker..

Jag börjar bli jävligt rädd för mig själv. På mindre än 2 veckor har jag lyckats tappat bort/ glömt min mobil typ 2-3 gånger. Vilket jag även gjort just nu. Fast jag vet i och försig vart den är, den är i Willes bil, men ändå jag glömde den. Sen förra veckan la jag ifrån mej mitt busskort med pengar i. Så det försvann. I alla fall det här en en bråk del av grejor jag lyckats tappat bort. Jag börjar bli riktigt jävla senil, hur fan ska det bli när jag blir äldre?

Stannade hemma från praktiken idag, känner mej rätt lost utan mobil + att jag har ont i huvet :( så det suger. fast och andra sidan känns det lite onödigt att åka i till Etuna bara för att vara på praktiken i typ 2 timmar.

Första praktik dagen

nananaaa, har inte orkat inte skriva idag :)

Idag har jag i alla fall börjat min praktik vecka.
Först träffa jag Johanna och Julia på stan, vi drog och köpte lunch på donken sen gick vi och satte oss vid ån och matade änder med pommes :) Men sen kom det massa skrattmåsar i stället och snodde käket för änderna så då gick vi :( Så efter det drog jag till praktiken.

Gjorde inte så mycket där idag. Fanns inte så mycket att göra för mej. Vek lite morgonrockar, prismärkte lite nagellack. Sen skulle en tjej skulle göra manikyr på mej men jag hade inga naglar så jag fick göra ansiktsbehandling på henne i stället :)

Hade inte så mycket roligt att dela med mej av idag. Som om jag annars har de? ;)
Men nu ska jag krypa i säng och kolla på South Park! ♥


Nedräkningen kan börja!

Det är 32 dagar kvar till premiären av Sex and the city 2. Självklart att jag ska gå och se den. Jag såg trailern nyss och utifrån den tror jag att filmen kommer vara jätte bra. Fast ändå inte lika bra som den första Sex and the city filmen för första filmen är alltid bäst (oftast i alla fall)



"Vad händer efter att du sagt ”ja”? Livet har allt som tjejerna någonsin drömt om, men det skulle ju inte vara ”Sex and the City” om det inte innehöll några fler överraskningar… denna gång i form av ett glamoröst, solstänkt äventyr som sveper tjejerna bort från New York till en av de mest luxuösa, exotiska och levande platserna på jorden, där festen aldrig tar slut och det är något mystiskt bakom varje hörn. Det är en flykt som kommer precis i rätt ögonblick för våra fyra vänner, som finner sig själva i – och kämpar mot det – de traditionella rollerna av äktenskap, föräldraskap och mer. Trots allt, ibland bara måste man komma iväg med tjejerna."


Lördag

Hohoho, Linus fyller ju idag! :) Och jag har fått ett myggbett på armen :(
Men i alla fall, jag, Julia, Simon och johan ska hem till han sen ikväll och fira han och äta lite tårta :)



Plugget > Stan > Myskväll

Jajamen, dagen började med att man kom försent till bussen. På grund av att jag forsov mej. Anledningen till att jag ens kom upp ur sängen var Carro som skrev till mej 20 minuter innan bussen gick. Tack för väckningen i alla fall, det uppskatades fastän jag inte hann med bussen men hann med nästa åtminstone ;D

På hantverkan idag hade vi kroppspeeling. FannieGirl gjorde på mej. Och gudis vilken jävla baby hud man fick efter. Tok nice! Sen drog vi in till Lm's kontor och kollade på vax produkter. Funderar på att beställa ett kitt. Bara det att det kostar nästan 2.000:- ;o 

Efter plugget blev det en tripp på stan med Aylin, sen efter ett tag kom Julia också :) Lite surt för mej att gå på stan när man inte har pengar. Men hittade kläder på gina som jag ska köpa på onsdag nästa vecka när jag får pengar ;) 

* Svart Spetsklänning
* Svart/vit Randig t-shirt
* Rosa rutig Skjorta
 

Nu ska jag slänga i mej lite mat och sen dra ner till Lisen samt träffa Julia och eventuellt Denise och dra till affären och köpa godis, sen dra tillbaka till Lis-fis och hyra film och bara mysa hela kvällen! 

pusspuss
 

rubrik

Aa, nu har jag ju inget att göra så då kan jag ju lika gärna passa på att blogga lite :)

För övrigt så snöar det ute. Och det värsta av allt är att snön ligger kvar på backen också. Man undrar ju om det kommer bli någon sommar i sommar om april-vädret ser ut såhär :o



Härligt vårväder!

Sitter och käkar frukost nu.
 Yoghurt med skivad banan och te (jul te)
Passar ju skit bra med tanke på vädret.


Busskorts helvete :c

Jag var pigg och gick upp 6 idag, när jag egentligen brukar gå upp halv 7. Jag gick i alla fall upp och fixa mig och sånt. Sen knata jag i väg till bussen när det var dags. Självklart märker jag att jag har fel jacka på mej så hade inte busskortet med mej. Great. Jag ville inte gå fram och säga att jag hade glömt det hemma för det funkade inte sist, då blev busschaufören as piss. Så va bara att knata hem igen och vänta på nästa buss .. Brukar alltid annars komma försent till bussen på torsdagar och nu när man äntligen inte gör det så sabbar man allt ändå :(


Juste praktik! :)

Har praktik nästa vecka på Spakällan. Verkar vara ett jätte mysigt ställe, fick i alla fall det intrycket när jag var där och sökte praktik plats. Blir en skön start på den veckan också, fick sov morgon första dagen till 13.00!




*

Nu ska jag hoppa i säng. Ska gå upp tidigt imorrn :(
Natti!


Hårfärg?





Jag har typ en 3-5 cm lång utväxt som typ är grå? :s Skit fullt..
Så frågan är om jag ska färga mitt hår blont igen, fast ljusare än den på bilden. Med tanke på att det snart är sommar så är ju det snyggast egentligen. Men jag trivs så jävla bra i att ha brunt hår. Men om jag färgar håret brunt igen så ska jag inte bara färga utväxten utan hela håret plus lite mörkare brunt än vad jag har nu.


Varför läxor?

I början av gymnasiet va det inte ett dugg med läxor. Nu har (i alla fall jag) hur jävla mycket läxor som helst. Måste plugga i stort sätt varje jävla dag. Man hinner fan knappt leva ju. Och på grund av det så blir det ännu mera läxor för att jag skjuter upp att göra dem hela tiden. Hur jävla jobbigt som helst. Blire värre i 2:an och 3:an så dör jag :( Fattar föresten inte ens varför man ska ha läxor? Varför inte visa vad man kan på lektionerna i stället för att lämmna in läxor. För när man kommer hem från skolan vill man ju bara ta det lugnt och softa, inte börja plugga på en gång. Jävla helvetes skolor och regler.



Och självklart måste jag börja plugga nu igen, ska träna på en muntlig redovisning av en sång text som ska redovisas imorrn så tacka gudarna för att jag har sovmorgon imorrn åtmintone. Så nu ska jag gå ner och tjata på mamma så hon kan hjälpa mej ..

tjuhuuu, vad det är kul med datakunskap :D

.. eller inte :)

Ska snart gå och äta lunch, tacogratäng tror jag det va? :) Sen ska jag åka hem packa upp lite skit från igår och fixa lite på rummet. Sen ska jag åka hem till älsklingen och pussa på han!



kysspyss skriver ikväll sen

 


Påväg hem

sitter i bilen påväg hem nu, fan vad jag ska sova.

Sthlm nästa!

Snart ska pappa skjuttsa ner mej till Flen, sen dra jag till stockholm och hälsar på Johanna, Kenny och Ida :)

pusspuss, kommer hem på söndag kväll


Kvällen igår

As nice kväll igår :) Träffade massa folk jag inte träffat på evigheter!
Först drog jag ut och träffade Aylin och Pe and the company, vi satt utanför Konsum och väntade på att folk skulle bli klara. Vi drog hem till Aylin, jag träffa Denise och vi drog till tempo och väntade på att Simon och Linus skulle komma. Efter det lämmnade vi Denise så fick vi skjutts av Erik och Olliver upp till mej, jag skulle byta till varmare kläder. Sen åkte vi ner till sjön. Sen kom Simon och Linus på att dem ville förkröka hos mej först, så vi drog hem till mej igen + björne också. Vi satt och kröka och små prata i mitt uterum en stund. Efter det fixade vi 2 påsar med ved och skulle dra tillbaka ner till sjön igen. Men sen när jag ringer Olliver och Aylin så säger han att snuten är där nere :< Så vi stod i skogen och häcka ett tag innan vi visste vart vi skulle. Men sen drog snuten till slut, så vi drog ner till sjön igen. Träffa massa folk och bara myste och frös lite :)










Lite bilder från igår :)


Invigning av Hosjön ikväll, aharå.

Jag och Wille har varit tillsammans 1 år och 7 månader idag. Sjuuukt länge ;o Grattis till oss älsklingen


Det har varit en skit skön dag i skolan idag, den bara flög i väg. Aylin och jag skulle ju gå på stan efter skolan men hon missade bussen till E-tuna tok-fian :) Så vi får gå någon annan gång!

Men nu ska jag dra ner till Ida sen ringa Aylin!
Sen bär det av ner till sjön med underbaramänniskor ♥


Övningskörning and Willebabe!

Tjuuu!

Snart ska jag och pappa ut och övningsköra! Hoho, vad överaskad han kommer bli över att jag ens kan starta ordentligt :) Har övat några gånger med willes bil, och jag är fan duktig med det där med starten nu fast och växla och sånt det är en annan historia jag inte vill gå in på :D

Sen ska jag ner till Lisen och ge henne lite sällskap efter det kommer wille och hämtar mej för vi ska hem till ahn och se på hockey.. fun life!!!

Torsdag

Hej :)

Jag åkte aldrig till skolan idag.
Man var tydligen tvungen att gå på den där lektionen ändå om man inte hade snackat med Lotta. Och det hade jag ju inte, så ska prata med Lotta imorrn om att jag inte visste det. Så får se om jag får frånvaro eller inte? :E
Och engelskan är det ju ingen idé att gå på heller eftersom jag inte övat på redovisningen..
Men imorrn ska jag till skolan i alla fall och då ska jag be Caisa färga mina ögonfransar :D :D :D

Nu sitter jag och skriver på min Makeupartist uppsats. Jätte svårt att hitta fakta :( Ska tydligen vara klart idag också så måste skynda mej lite kaaaanske .. ?



Imorrn efter plugget kommer Aylin in till E-tuna, så ska gå med henne på stan. Är ju inte den rikaste männsikan nu förtiden, så ska väl mest bara kolla och dregla över alla kläder jag vill ha. 
Och imorrn kväll har det pratats om att det är invigning av hosjön, vet inte riktigt vilka som ska dit.  Men blir det många då drar jag ner dit också. Lär ju bli svinis kallt men i alla fall. Med trevligt folk och alkohol funkar allt alltid bra :)




 


Godnatt



Underbart vettigt inlägg, jag vet. Men i alla fall. Kände mej tvungen att skriva någonting när jag äntligen fått tillbaka internet igen :) Skriver imorrn i stället! Jag har sovmorgon fram till 11 typ. Eller egentligen ska jag plugga  i stället för att sova då, va därför vi fick vara hemma på lektionen vi har imorrn så får se om jag är duktig och går upp och skriver på den där satans uppsatsen (?)


HEJDÅ & GODNATT!


Back on track

Nu har jag internet igen! Woho! :D
Saknat spotify som fan :( Så nu dunkar jag musik för fullt igen ..

*

OCH DET HAR VARIT SJUKT VARMT OCH FETING MYCKET SOL IDAG! - Malin goes happyface :)
Så efter skolan idag drog jag, Linus och Johan och köpte glass och satt och stekte i solen.
Underbara vår känslor! ♥



Jaja, nog om det. Ska snart hoppa i säng och titta på teve och sova lite. Eller inte. Egentligen behöver jag inte gå och lägga mej förens senare, ska ta bussen 11.20 imorrn, för att vi har nån föreläsnings grej i aulan. Vet inte riktigt vad det handlar om så jag åker in tills hantverken börjar i stället :)

Men nu ska jag pyssla med annat. Nu vet ni att jag har internet igen i alla fall!
pusspuss ;*


Plugg, Plugg, Plugg

Sitter och skriver på min Make-up artist uppsats. Går jätte segt, men har i alla fall snart skrivit ett halvt A4 med historia. Ska försöka skriva ett helt A4 åtminstone. Ska jag fan göra!

Längtar inte till mitt utvecklingssamtal, är faktiskt lite nervös för de ;o Men vet inte varför? Har inget att vara orolig för direkt, mamma och papa vet redan att jag har ig-varning i engelskan.

Nä nu ska jag fortsätta skriva. Hörs om ett par dagar eller nått ;s

Hej!

Första skoldagen idag. Usch, usch och usch vad tråkigt.
Har datakunskap nu så nu passar jag på att blogga lite :) Ska vara kvar i skolan idag och plugga ;o Sen har jag utvecklingssamtal klockan 4. Så jag skriver nog lite mera sen :)

Puss puss

Uppdatering!

SÖNDAG:
Det var sol ute. Jag, Denise och Julia gick omkring i köpingen och käkade glass och små pratade om allt möjligt. Senare gick jag och träffade Aylin, vi satte oss i alén, Jennie kom också förbi efter ett tag och slog sig ner brevid oss. Efter de drog jag hem och käkade, gjorde mej i ordning för kvällen och stack vidare till Denise. Vi hamna hemma hos Åkerlund. Det var förpartajj hemma hos honom innan värdshuset. Men i alla fall, kvällen sluta med att jag och Denise tog oss in i Värdhuset på ett väldigt förnuligt sätt. ;)
Den här kvällen va lätt en av dem bästa på länge, hade så jävla roligt.
Fast inne på värdshuset va det egentligen ingen höjdare, det roliga va att ta sig in :)


MÅNDAG:
Gick upp ovanligt tidigt. Typ 9 eller nått? Käkade en snabb frukost sen hängde jag med Mamma ovh Pappa till tuna-park för att mamma skulle lämmna in sin mobil på lagning och jag skulle lämmna tillbaka en klänning. Hemma igen, jag gick och la mej i sängen och sov fram till 5. Jennie hade messat och frågat om vi skulle ses så jag knalla upp, käkade middag och drog till henne :) Vi satt och spelade ett skit roligt zombie spel hela kvällen och glodde lite på top model och Dating in the dark, gjorde varma mackor och bara myste :)

TISDAG:
Vaknade halv 12 hemma hos Jennie av att Wille ringde. Vi drog upp och gjorde frukost (varma mackor igen) spelade lite zombie's. Sen kom Jennie på idén att vi skulle spela monopol istället, självklart vann jag ;) Efter de drog jag och städade åt pappa och nu sitter jag hemma hos syrr med kissen och chillarrrrr :)


Vad intressant jag skriver. Vem fan vill läsa det här egentligen? :p Skiterit, ville bara berätta vad jag gjort dem senaste dagarna :)


Tar en paus från bloggandet en tid framöver tills mitt internet är installerat. Eller aa vem vet om jag är hemma hos syrran då lär jag väl skriva antar jag :)



hörs när vi hörs


Påskafton

Det suger att inte ha någe internet. Nu sitter jag på pappas dator på hans kontor. Svinis kallt här inne!

Idag har jag träffat Jennie :) Går inte att vara en minut med henne förens man garvar åt allting, man har alltid så grymt jävla kul med dej! 8D ♥

Ska gå in snart och hjälpa till med maten och vänta på att Ida ska komma upp. Hon har varit borta en hel vecka ifrån mej, känns skit konstigt när vi brukar ses varje dag? :( För övrigt så blir det inget speciellt idag, bara en mysig kväll men familjen. Får se om jag går ut någe senare..

Nu hoppas jag verkligen att det där jävla modemet kommer snart, jag lackar!


party on!

Är hemma hos Julia med henne och Denise. Vi ska fixa oss, sen bär det av till H-näs på fest. Bara nytt folk som man inte känner, åtminstone för mej och Denise . Så det blir nog as nice! Får se om vi sover kvar där också.

Kvällens drink:

747

4cl vodka
Fyll upp med lika delar roses lime
och tranbärsjuice och en skvätt sprite



 


Ha en trevlig kväll alla!


Påsklov!

Godmorgon!
Är hemma hos Ida och har nyss gått upp. Underbart att sova så här länge! De behövde jag verkligen..
Ska fixa lite varma mackor och sätta mej ner ock kolla på andra avenyn. Sen blire lite plugg skulle jag tro.

Skriver senare igen!

RSS 2.0