Lite bilder från i Lördags!

Tog med mig kameran och USB-sladden ner hit.


- Carro och jag -

- Älskling och jag -

- Denise och Carro -

- Ingo och Densie -

- Jag, Carro och Wille -

- Denise och Jessica -

- Puss! Haha, Ingo hann visst inte riktigt med där ;) -
 Och där kom min über smala överläpp fram, usch ;<


- Denise, jag och Ingo -


fucking damn good -

Lyssnar på Lars Winnerbäck!

HEJ!
Aa, självklart sitter jag nere hos Ida nu. Internet hemma är fortfarande pajj, och anledningen till det är att pappa bytt leverantör (eller vad det heter) utan att ens veta om det själv riktigt. Så nu har vi tele2 som levrantör i stället för telia och dem har inte skickat ett nytt modem till oss så jag kommer inte ha något internet hemma tills modemet kommer och vi har intrallerat det :(

Från det ena till det andra. Jag går sista dagen imorrn innan lovet. 2 lektioner med 2,5 timmars hål i mellan. Så ska gå på stan med tjejerna, kolla i affärer och fixa praktik plats och sånt :) Efter skolan ska jag gå på stan igen med Julia och Dojjan! Äntligen får man träffa Jullan lite, var skit länge sen! Saknat henne ♥
Jag har rätt så mycket jag skulle behöva köpa imorrn men dock inte så mycket pengar. 

 * Tygskor (typ converse)
 * Pumps med nitar
 * Fest plagg
 * Svarta leggins
 * Nya benvärmare
 * Present till Johanna 
 * Underkläder

Rätt så mycket för att inte ha mycket pengar.
Va säkert mer grejer jag ville ha men kommer inte på mer just nu.


Gick till mormor och morfar förut och då gav min söta mormor mej ett litet påskägg med lite godis i och 200 kronor. Det uppskattades verkligen. Hon vet verkligen när man har dåligt med pengar.
Hon är så snäll mot mej lilla mormor!


hemma hos Wille

Sitter på altanen i solen med willes mac-laptop i knät. Vi har nyss druckit kaffe och så, fast det var inte så gott så vi hällde ut det i snön :E Men i alla fall det är underbart med lite sol. Fast det är dock en massa snö kvar :/
Jag och Wille sover eventuellt hos syrr i natt med, hon kommer ju inte hem förens på torsdag eller fredag. Så himmla mysigt, känns som att ha en egen lägenhet!
Nä nu ska jag sluta. Ska snart hem för att den där data snubben ska komma. Skriver i kväll!
Ingen aning om hur jag ser ut för att solen bländar så mycket.
Men man var ju tvungen att testa webb-kameran!

23.38

Har varit lite seg på att uppdatera idag. Men det är bara för att mitt internet inte funkar :'( Så nu sitter jag hemma hos syrr vid hennes data. En snubbe ska föresten komma imorrn kväll och fixa min data för det är troligen en massa virus också ..
Jag hade bestämt att jag skulle dra till Stockholm imorrn efter plugget och hälsa på systrarna och sova över hos Johanna men det fick inte för mamma och pappa för att den där snubben skulle komma. Det skulle tydligen vara bra att jag var med när han kom påstår dem, det är ju inte ens jag som har orsakat att vi har virus :s Men men, det gick inte att säga imot dem så jag får väl ta Stockholm nästa vecka på påsklovet eller nått.

Nä nu orkar jag inte skriva mera. Ska gå och sova med min älskling som aldrig förr.
Och tack söt-syrr att vi får låna din lägenhet! ♥

Lite skärpning kanske?

Idag på engelskan tog min engelska lärare ut mej och berättade att jag hade fått en IG-varning .. inte så roligt.
Men nu är det dags att sätta lite fart ..

 

Söndag i all ära -

Söndagar har alltid varit en lugn dag. För mej är det en mysig hemma-dag med familjen eller pojkvännen och bara ta det lugnt och kolla på teve eller nått avkopplande efter veckans ståhej. Så har det blivit dem senaste söndagarna i alla fall. Så lugnt och skönt!
Fast ibland hatar jag Söndagar just för att Måndagen och den nya veckan är nära. Men det dröjer ju trots allt inte långt förens det är helg igen. Plus att skolan inte är lika jobbig längre som den var i grundskolan. Men veckan som kommer nu kommer gå fort som fan, ska bara gå Måndag, Tisdag och Onsdag sen får vi ledigt och går på Påsklov :) Underbart!

Igår kväll var en helt okej kväll. Träffade massa kompisar och trevliga människor. Fast det tog en stund innan det började bli någon fart på festen. Men sen så! :) Jag hade kameran med mej, så jag plåtade såklart lite. Lägger upp bilder sen kanske om jag orkar annars får det bli imorgon :)


Nae, ska skriva lite på min novell nu, sen funderar jag på att fråga Wille om vi ska ner till affären innan den stänger och köpa något gott och kanske hyra en film?

Hejdå :D

I gotta feeling..

that's tonight gonna be a good night

taggad som fan nu, först mat sen förkrök :D 

Hej och hå! :)

Hämtade min mobil förut. Va någon brud i Flen som hittade den, så hon lämnade den hos sin mamma på Café orlog  nånting? Så jag och Pappa drog dit och hämtade den och gav tjejen en hundring som tack. Så skönt med mobil igen. Även fast jag hatar att ha mobil egentligen. Men utan den känner man sej helt handikappad.
Aja sen drog vi vidare till Eskilstuna, Tuna-Park för pappa skulle klippa sig och jag gick lite i affärer medans. Och självklart hittade jag nya läderarmband som jag köpte :( Onödigt värre! Men dem är as snygga!


Den med dragkedja är finast  :)


Nu är jag hemma igen, Carro kommer snart hit. Ska hoppa in i duschen sen också, fast det är tydligen någon vattenläcka i malmköping så Mormor ringde och sa att dem inte hade något vatten? Så jag hoppas inte vårat försvinner också :o Då blir jag inte glad ..


Ikväll äre fest i Statshuset. TAGGA!


MIN MOBIL ÄR BORTA!

Ja den är helt försvunnen, jag har antingen tappat den, lagt den på något smart ställe, eller så har någon tagit den ur min jack-ficka. Men borta är den. Jobbigt att jag tappar bort den nu när jag verkligen behöver den också. Men ska försöka fixa en ny mobil imorrn, den som är borta är ju ändå helt pajj typ.

Så det blir säkerligen nytt nummer och hela köret då. roligt, roligt.

25/3

Hann inte skirva något mer igår :) Men Denise och Olliver kom upp hit och senare kom Wille också, vi bara mös inne på mitt rum snacka lite skit och kolla på hockey, inget speciellt. Det va kul och träffa Olliver, det va länge sen! 

Jag har träffat min bästaste Aylin idag! Jätte länge sen vi sågs, så vi hade som vanligt mycket att prata om. Hihi, och hon bjöd mej på våfflor med glass, sylt och grädde! Gottis!
Vi ska träffas snart igen, förhoppningsvis i helgen eller på onsdag efter plugget?
Tack för idag hjärtat, älskar dig!



Igår i skolan vaxade Emelie och Carro mina ben, så dem är helt silkeslena nu, gjorde skit ont förövrigt men resultatet blev ju bra! :) Och imorrn ska vi i stället vaxa bikinilinje och armhåla ;o Och sen efter skolan imorrn ska jag skämma bort Denise med ansiktsbehandling! ;)


Ska snart gå ner till syrr. Ska sova där i natt och hålla Lisen sällskap :)
Hörs sen!


Matlagning på g!

Ska laga mat till mamma, pappa och mej.
Va nyss nere på äffären och köpte ingridienser till Wokade grönsaker, löfbiff och nudlar :)




Sen kommer Wille, Olliver och Denise till mej! <3

Ska ner och börja göra mat nu!
skriver sen.


Viva la Wallén !

Hemma hos Walléns! Jennie sitter och kluddrar på ett papper, och jag snodde datan lite ;) Bad henne att rita en häst till mej, men den ser ut som en varg med jätte balle. Nice nice..

Skulle bara berätta lite vad som försigår :)
Hörs!













Födelsedagsbarnet!





23/3


Som fyller 16 år idag!
Ska snart gå över till dej och ge dej present och titta på vad du fått :)

Skriver sen kanske!


Godnatt?! :)

♥ - Älskipälski sover här i natt - 



Asså jag har verkligen inte gjort någe vettigt idag ;o
Så har bloggat lite extra idag om alla oväsentligheter.
Nice eller? - Nae..

Men nu ska jag gå ner och fixa min tvätt,
sen sova I think? 
Godnatt i alla fall, hörs imorrn!


21.21 - Upp!

Haha, vilket liv. Nu tror väl alla att jag sitter hemma och bara kollar på film hela dagarna. Men nej, det har bara blivit så den senaste tiden :) I alla fall, kollade på Upp! förut med syrr och Wille. Jätte bra och rolig film. Om ni frågar mej är den verkligen värd att se. Det var verkligen Ida&Malin humor.


Filmen handlar om den 84 årige herr Fredrikson, en änkeman och ballongmakare som lever ensam i en liten stuga. Hans livskamrat Ellie har gått bort och han vill förverkliga hennes dröm om att bosätta sig vid de sydamerikanska Paradisfallen. En dag bestämmer han sej för att flytta hela huset med heliumballonger till till den platsen. Men inte förens han är uppe i luften märker han att han har sällskap med sej ..




15.54

Jennie fyller 16 imorrn och ja, jag har köpt present till henne så bäst för henne att hon gillar den ;) Men jag ska köpa något mer till henne men vet inte vad?? :) Nå i alla fall skulle bara säga det! Nu ska jag gå ner och hämta en glass och sätta mej och kolla på Andra avenyn och vänta på att Wille ska komma hit! Jobbigt föresten att jag börjat att kolla Andra avenyn igen.. Det var Jennie som lärde mej och titta på det från början och vi säger att det var hon som lärde mej att börja titta på det igen. -.-' Inte OK!




Gammal bild i och för sig, men orkade inte leta. Typ hälften av alla på den här bilden är inte med längre. Synd. För det var mycket bättre i början ..


19.55

Ikväll ska jag kolla på Män som hatar kvinnor på svt24!
Har redan sätt den egentligen, men tv-versionen är tydligen längre än bio- och film-versionen av någon konstig anledning. Sjukt föresten att det kan finnas så bra svenska filmer. Läste att i dem till och med håller på med en nyinspelning av Milleniumtrilogin i Hollywood.



Mani på armband

Kom på att jag skulle ladda upp bilder igår, men dem försvann på nått mystiskt vis? Aja, dem dyker väl upp snart  i någon bildmapp :)

Jag har världens gulligaste pojkvän ibland! Han kom in till Eskilstuna idag efter jag slutat för att han skulle bjuda mej på middag. Och självklart käkade vi det båda älskar: Sushi! Fy fan vad gott det var :) Tack älsklingen! Vi var tvungna att svänga in på Åhléns också för att wille skulle baxa lite vax och jag skulle köpa armband ♥ så nu har jag 2 nya i samlingen :D



Ser ut som crap men orkar inte bry mej, ville visa mina armband ;)


Nu har jag äntligen fått hem mina ansiktsprodukter! Men tänker köpa någe annat att ha dem i för dem där flaskorna ser så jävla tråkiga ut. Fast vart köper man de? :s





Nu orkar jag inte skriva mera. Ska dra ut och träffa Denise och Julia snart.
iAdíos!


Uppdateriiing!

Lite uppdatering sen sist jag skrev:

DANNE!
Jag åkte hem till Danne igår, skulle umgås med honom och Louisa :) Jag och danne var ensamma till en början, käka lite middag, fixade lite grejer på datan och jag pratade med Olli-ponken på skype x) Sen kom Louisa och vi drog till affären och köpte godis. Sen blev det Harry Potter och fenixordern! Sen natti natti..
Riktigt mysig kväll vare! Tack ska ni ha! ♥

SKOLAN!
Min mobil dog på morgonen så jag kom försent till skolan? :s Drog och köpte resefrukost i alla fall. Sen fick jag, Johanna och Carro plocka upp varorna som hade kommit, samt mina ansiktsprodukter! Wiho! :D Men fick inte ta hem dem idag så jag ska ta dem imorrn i stället :)

EFTERMIDDAG!
Idag har jag bara varit över hos Jennie ett slag kollat på Good luck chuck och druckit 2 muggar med varmchoklad. Och jag kan ju säga att jag inte är sugen på choklad längre som jag var från början idag..

KVÄLL!
Så, och nu är det kväll! Wille kommer snart och hämtar mej, vi ska hem till han och kolla på hockey sen ska vi tillbaka till mej igen :) :s Haha, undrar ju varför vi promt måste kolla på hockey hemma hos han? Jag har faktiskt också teve..

IMORGON!
Ja imorrn är det skola såklart medans hela jävla flenskommun + Jennies kille är lediga :( Men det är ingen fara när man ska bli bjuden på middag av sin älskling efter skolan :) Ska även fixa praktikplats, köpa present till Jennie och köpa ett par nya neonstrumpbyxor till mej + en jävla massa smycken jag har sett på Åhléns :o Örhängen, silverarmband och ett nytt läderarmband!



Hinner inte skriva mera nu, men lägger ut lite bilder sen när jag kommer hem igen tror jag :)
Puss så länge ♥

Hallå där!

Hade fullt upp med att plugga igår så hade inte tid att skriva!
Även fast jag lovade,
 busiga jag! (a)


Beställde produkter från Dermanord igår:

* Rengöring
* Ansiktsvatten
* Peeling
* Ansiktsolja
* Ansiktsmask

Tror dem kommer på torsdag eller fredag, så då ska jag göra ansiktsbehandling på familj och vänner :) Nu är det bara frans- och brynfärg jag ska beställa sen.



Ska snart att sätta igång och plugga igen till provet imorrn. Först lite käk bara :) Sen ska jag packa mina grejor tills imorrn eftersom jag ska hem till Danne efter skolan, ska även få träffa hans flickvän då också.
De ska bli tok nice! Så jag får se om jag skriver imorrn .. :) ?

Hejdå!


rubrik

Ae, seriöst.. va inte på någe vidare blogg humör idag.
Imorrn blire annat, det lovar jag!

Godnatt!

Palla söndagar :)

Dödkväll igår. Jag var sugen på röjj men det blev det inte. Men det blev en trevlig kväll med kära vänner i alla fall :)

Nu sitter jag hos Jennie men en glass i handen. Vi ska dra ner till Tempo snart och handla något gooottis.

pusshej. skriver ikväll i stället.

Saturday!

Orkar inte skriva.. sitter med Willes mac-laptop och den är seeegis.
Snart kommer Johanna och Kenny hit :) Så jag ska ta bort min turban på huvudet och springa upp och göra mej i ordning och vänta på att CarroMi ska komma :D
Ikväll blire krööök!

Hörs!

tråkigt..

Stannade hemma idag från skolan. Gjorde jag helt klart rätt i. För jag är sjuk (a) Eller nae, jag kände bara att det var onödigt att dra till skolan idag. Jag är för övrigt helt ensammen hemma så det är skönt.


Att göra idag:

* Städa hela övervåningen :(

* Plugga till proven nästa vecka

* Kanske träffa Jennie?


Fick en order av mamma att städa hela övervåningen idag bara för att Kenny och Johanna kommer imorrn. Orättvisst. Dem stökar ju ändå ner på en gång igen..


Mamma vill köpa produkter till ansiktet till mej så jag kan göra ansiktsbehandling på mina kompisar och sånt. I Johannas skola har dem Kerstin Florian, det är ett jätte bra märke på ansiktsprodukter. Det vill jag köpa helst av allt. Men det kostar så sjukt mycket så jag funderar på att köpa från Dermanord som vi har i skolan.
Men jag vet inte, får se..


Kerstin Florian?




Eller Dermanord?




Nä nu ska jag städa :(
Hörs!


like a child again ..

Helluuuu!

Fy fan vilken underbar dag det varit i Gustavsvik, med mycket skratt och flams med mina underbaringar! Vi va till och med så busiga att vi åkte allihoppa i vattenrutschbanorna och i tratten. Grymt mycket roligare! Man kände sej nästan som ett litet barn igen :) Fast nu börjar jag få ont i höfterna efter den där jävla forsen. Inte roligt asså! Det har verkligen tagit på krafterna att ha varit där en hel dag, eller hel var den väl inte direkt, va ju egentligen bara typ 4-5 timmar vi var där men buss resan fram och tillbaka tog ju typ 2 timmar också. Men jag är i alla fall helt död nu. -.-'


Nu sitter jag och pluggar som vanligt. Har presentation på svenskan imorrn som jag måste öva på. Går piss om jag ska vara ärlig. Tanken på att stanna hemma imorrn och sova blir allt mer lockande. Har bara 2 lektioner imorrn mellan 10 och 12 varav en utav dem är matte och där ligger jag före i planeringen och svenskan har jag presentation som sagt och den kommer gå åt helvete. Så vad ska jag till skolan och göra?


Justeee!
Jag har messat med Danne hela dagen :) Kanske ska till han nästa onsdag and sleep over. Nice, nice.
Jag har ju saknat min bästastedanne jätte mycket!!!


Nu ska jag försöka fortsätta plugga lite, eller inte.. Får se :)
KyssPyss ;*

Kort inlägg

Gustavsvik imorrn!
Springer runt och letar efter min bikini som en tok.
Och jag måste fråga mamma om lunchpengar :)




Byebye, hörs imorrn!


vår ja!



Hade skinnjackan på mej idag för första gången i år. Och gissa vad? Jag frös inte!
Det är ett gott tecken på att vår-värmen är på väg.
Hoppas bara all snön försvinner snart så det blir vår på riktigt.


Godmorgon :)

Nyss vaknat till lite.
Pappa kom in nyss så jag antar att vi ska göra mat. Sen är det god tid för mej att plugga lite. Tråkigt, men jag måste. Wille kommer och hämtar mej efter sin träning sen, så ska mysa med han ikväll ♥

På torsdag har vi friluftsdag i skolan. Jag och några i klassen ska dra till Gustavsvik och bada. Men känner inte för de. Sist jag var där höll jag ju på att drunkna (y)  Fast nu har jag ju blivit några år äldre än sist så det är nog ingen risk att man drunknar x) Men syrr fråga mej om jag skulle med till Stockholm på torsdag och jag känner mycket mer för att åka dit i stället måste jag säga. Fast nu har jag redan betalat till Gustavsvik så då måste jag ju åka. Men med rätt människor lär det ju bli jävligt nice :)










Sleeptime

Sov typ bara 2 timmar i natt så nu ska jag sova..
tjarå, skriver sen!



New York drömmar (a)

Har varit hos mina kusiner hela dagen. Linus fyller år snart, så vi åkte till Eskilstuna och firade honom idag. Han fick en kamera av oss eftersom han snart ska åka till New york med min moster. Snacka om vad avundsjuk jag är på honom. Jag har alltid velat åka dit. Och det ska jag också forhoppningsvis. Jag, Denise och Julia har ju våra planer på att åka till USA efter vi tagit studenten. Fast då ska vi inte turista då ska vi bo där och förhoppningsvis börja leva ett liv som brudarna i Sex and the city. Här siktar vi högt på framtiden må jag säga ..

För att prata med fötterna på jorden igen så tror jag egentligen inta att jag kommer komma iväg på någonting. Men det ska man inte säga. Om man har kompisar som pushar en och verkligen vill till 100% då kan man lyckas med vad som helst. (Nästan i alla fall)




Lördag

Godmorgon alla glada! :)

Jag har nyss duschat och ska snart börja fixa mej lite och försöka få liv i Wille så att han inte sover bort hela dagen. Sen ska skriva klart mitt cv också så det blir färdigt. Är även hundvakt hela dagen fram till åtta typ, så ska gå över och hämta Benny sen.

Ikväll är det Mellösa igen. Skulle egentligen dit, men nae känner inte för det ikväll. Känner bara för att vara hemma och soofta. Kanske titta på en film med mina älsklingar? Mamma köpte Luftslottet som sprängdes igår, den skulle vara nice och se :)


Hjärterdams sista sång






där elljusspåren ledde hem till middagstid
där allting var modernt runt sjuttiosju
där låghusen slutade och skogarna tog vid
där bodde jag, där bodde du
där bodde jag och du

inga jordskalv där vi bodde, ingen frös och ingen svalt
men det skälvde när du rörde vid mig
du var sjutton jag var sexton och jag skolkade från allt
jag ville bara vara med dig
jag ville bara vara med dig

nu får jag höra att du lever då och då ifrån en vän
det verkar dom som att allting är okej
jag undrar om du nångång är tillbaks dit igen
och kanske undrar över mig
du kanske undrar över mig

där låghusen slutade och skogarna tog vid
där allt var tyst och stilla som på kort
där nätterna viskade om ett sporrande liv
och när ingenting var gjort
då när ingenting var gjort

det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig
allt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig
du är oförstörd för mig

men tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän
jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen
aldrig älska dig igen

men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig

men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du
älskade älskade du


Individuella val?

Får beslut ångest. Vet inte vad jag ska välja för individuella val till 2:an och 3:an!? ;s En kurs har jag bestämt mej för i alla fall och det är Turism och resor. Nu försöker jag välja mellan pedagogiskt ledarskap, psykologi A, retorik, Matte B och etik- och livsfrågor. Vad ska jag välja??? :(



Ida ringde och sa att vårat paket från halens har kommit! Äntligen. Hon skulle komma upp vid 4 med paketet så då ska vi prova alla våra kläder :) Jag beställde underkläder, byxor, tunika och tröja. JAG VILL TESTA NU!




Ska snart sätta igång och plugga geometri. Har ett matte prov imorrn som jag verkligen måste få godkänt på. Taggad? -Nae. Men så äre. Ska till och med åka en timme tidigare imorrn till skolan bara för att inte komma försent som jag annars brukar göra på fredagar. Det handlar bara om 5-10 minuter oftast. Ingen big deal. Men när det är matteprov så går det sämre på provet när man kommer senare.



Ska dra ner och äta någe nu, sen plugga! 8D
Bye bitches!

 


Alice i underlandet

"Livet kommer snart att överraskande förändras för 19-åriga Alice Kingsley. En dag i trädgården följer hon efter en kanin och när han försvinner in i sitt kaninhål tittar Alice in där och faller. Hon faller länge och efter det så är ingenting sig likt. Vad Alice inte vet är att hon varit i Underlandet en gång förut som barn, men hon har inget minne av den händelsen. Vad som helst verkar kunna hända i det fantastiska Underlandet. Här möter hon nu en uppsjö av annorlunda och speciella invånare, som Hattmakaren, Filurkatten, den storrökande larven Absalom, den obehagliga Vita Drottningen och hennes ondskefulla äldre syster Hjärter Dam, den griniga härskarinnan av Underlandet."





Kollade på den här filmen ikväll med Denise.
Det var en väldigt konstig film, lika konstig som den tecknade. Den va ganska långt under mina förväntningarna tyvärr. Ingen vidare bra handling plus det var ganska kassa 3D-effekter. Men det var ändå värt att se den. Jag älskar trots allt fantasyfilmer.


Lite bilder från i Fredags!

Denise och Julia



Ylva och Jag



Jennie, Denise och Julia



Carro och Jag



Jag och denise



Linus, Julia och Jag



Jag och Linus




Jennie kom precis med kameran. Fy fan vilken tur att den låg i hennes bil!


Hatdag!

Inte sovit ett piss i natt :( Inte nog med det va det pest och pina att komma tillbaka till plugget efter ett underbart lov. Usch, efter sista lektionen skulle jag gå och köpa biljetter till Alice i underlandet. Men det va ju stängt. Så tack vare det så är mina fötter helt köldskadade för att jag var tvungen att gå i en massa slask och snö. Sen va bussen 10 minuter försenad som jag skulle åka hem med så fötterna blev ännu kallare. Sen äntligen hemma efter mycket bestyr skulle jag slå på en film på datan och mysa lite för mej själv. Nähe, då kommer mamma upp och säger att hon ska gå in på facebook! -.-' Men då tänkte jag att jag skulle gå och lägga mej i stället för att jag var så trött. Men då kör självklart min kära granne igång sin jävla snöslunga så att det dånar i hela mitt rum, tack för det..
Livet pissar på min rygg idag!

Aja, i alla fall, dagen är väl ändo inte helt förstörd hoppas jag. Med lite tur så kanske jag får en god nattsömn denna natt i stället. Men nu måste jag gå och hitta på något som får mej på bättre humör..

RSS 2.0