lediiiig =)

Jag & wille firade våran ettårsdag igår :) Va ju egentligen tänkt att va skulle åka till etuna, gå på bio & käka på restuarang & sånt. Meen näherå. Då får man reda på att wille inte har nåra pengar =| så blev hemma kväll i sället med sushi, chips & cider. Så kolla vi såklart på den första filmen vi kollade på tillsammans: "How to lose a guy in 10 days" Blev mysigt ändå (: älskar dig baby! <3


..helt sjukt att vi varit tillsammans i ett år nu. Tiden har gått så jävla fort & den har varit himla underbar. Så jag önskar att vi får flera fina år tillsammans framför oss!
Love Love



*     *     *     *     *     *     *


Så vare iiingen skola idag :) Lucky Me! Har 2 lektioner idag i vanliga fall, men båda blev inställda :D:D:D



Nä nu blire plugga & mat .. & ikväll övningskörning ;)
Puss!


Idrotten :)

yuuup, paddlade kanot med klassen på idrotten idag dårå ^^ fick dödsångest as hell. =| 
& jag paddla med monika, tilll en början gick allt jätte bra men sen började vi paddla längre & längre bort under broar & sånt. sen kom vi till en jääääätte låg bro. den här man kör på när man kört igenom gamla staden & när man ska till centrum. sen helt plötsligt försvann alla som va framför oss & paddla under den :o och jag blev jätte rädd för vi var oxå påväg in dit.

jag: "JAG VILL INTE IN DIT!!!!!" (försökte vända kanoten)
monika: "De är ingen fara lägg dej bara i kanoten." (börjarde paddla in)

Å självklart läckte våran kanot så vi blev jätte blöta när vi låg ner :( sen blev de bara smalare å smalare mellan vattnet å bron så vi fastnade med kanoten, och jag blev panikslagen å höll på att välta hela kanoten.. sen var de massa jätte stora spindlar under bron så jag va helt förstörd. sen kom vi äntligen ut.. bara de att vi va tvungna att paddla tillbaka igen under bron :( men de gick bättre den gången för då paddla vi där de var bredare mellan vattnet å bron ^^
trodde fan jag skulle drunkna asså :(


*


Ikväll blire träning & Willeboy :)


kyss <3



toooorsdag - ^

hejsan allihoppa!

Idag i skolan har vi fått lärt oss ansiktsmassage och huvudmassage :) Lite tråkigt att jag inte vill utbilda mig inom massage bara, för de är det vi kommer hålla på med mest nu en tid framöver =/ Men snart ska vi börja med make up tror jag :)

Och malin håller alltid vad hon lovar (a)
Mamma har tjatat på mig i 2 månaders tid att jag ska städa mitt rum, så jag lovade att göra det idag. Å sidärja de gjorde jag :) fast de är ingen idé att städa mitt rum blir ändå stökigt igen efter 2 dagar =/

Happyface på imorn! Ska stanna kvar efter skolan å leka med Julia, Johanna å Monika. Vi ska gå på stan, käka, sen ska vi till Johannas syster ;)

Jarrå.
å på lördag blire släktträff i hembyggdgården :) willebabe ska med oxå (:


# HAHA, blir jätte sur vet inte hur jag ska skriva? å, & eller och ??? ;s


Nästa vecka ska jag åka å hämta mitt nya batteri till kameran :) Så då ska de börja fotas igen! har varit utan den sen i juli typ?  




Ae, nu ska jag hoppa in i duschen :)
Puss <3


RSS 2.0